Menu

Tele2

Tele2 cb6fe5959608f55839595c4469a22062c2e60dd8

Soort

Contractduur

Abonnementsvorm


Profiteer nu van 10 GB in plaats van 5 GB voor maar liefst € 1,- meer per maand!

Let op!  Een sim only van Tele2 is alleen mogelijk met een 4G-smartphone.

Een 4G-simkaart verdient een smartphone met 4G. Daarom kan je alleen met een 4G-smartphone gebruikmaken van een sim only van Tele2. Check dus eerst of jouw smartphone klaar is voor 4G! Daarnaast moet je je toestel zo in stellen dat je altijd het 4G-netwerk gebruikt. Tele2 kan controleren of je aan deze verplichtingen voldoet

Nu € 25,- aansluitkosten retour bij aanschaf van een nieuw sim only-abonnement. Lees hier meer

Kies je abonnement


Data icon Kies je databundel

Minutes icon Kies je bel- of smsbundel

Mijn sim

Tele2 Contract 2 jaar
2 GB € 9,– p.m.
0 min/sms € 0,– p.m.

Maandbedrag € 9,–
Aansluitkosten € 15,–

Bestel
 • Usp ideal icon

  Betaal veilig en snel met iDEAL

 • Usp keepnumber icon

  Altijd gratis nummerbehoud

 • Usp delivery icon

  Op werkdagen voor 22:00 besteld,
  morgen in huis

Sim only van Tele2

Nog tevreden met de smartphone die je hebt, en wil je voor een buitengewoon lage prijs gebruik maken van 4G-internet? Een Een sim only-abonnement bij Tele2 biedt hiervoor flexibele oplossingen. De sim only’s bij Tele2 zijn namelijk super voordelig. Opvallend is dat je geen extra kosten voor 4G-internet betaalt. Vergelijk snel alle sim only-abonnementen op Sim.nl, om er achter te komen welk abonnement het beste bij jou past.

Het van oorsprong Zweedse Tele2 is sinds 1977 actief op de Nederlandse telecommarkt. Sinds 2001 biedt het bedrijf ook mobiele telefonie aan. Ook op het mobiele netwerk gaat Tele2 tegenwoordig de strijd aan om dit zo goed en goedkoop mogelijk aan te bieden.

Voordelen sim only-abonnement Tele2

 • Maak gebruik van het gloednieuw 4G-netwerk van Tele2.
 • Begin met minimaal 1 GB internet.
 • Pas je bundels makkelijk en snel aan.
 • Neem je huidige nummer mee.

Eindeloos 4G

Nooit meer internetten op 3G. Met 4G van Tele2 kan je met een 4G-telefoon razendsnel streamen door heel Nederland. Deze sim only van Tele2 is alleen geschikt voor telefoons met 4G. Weet je niet of je met je huidige toestel 4G-internet kan gebruiken? Check dan bij Tele2 of je telefoon daar geschikt voor is. Blijkt dat niet zo te zijn, kan je gemakkelijk en goedkoop een toestel aanschaffen dat wel geschikt is voor internetten met 4G.

Extra internetbundel

Het is soms lastig in te schatten hoeveel internet je nodig hebt op je mobiel. Is je internetbundel sneller verbruikt dan verwacht, is dat bij Tele2 geen punt. Je koopt gemakkelijk een extra bundel bij, die geldig is tot de volgende factuurperiode. Bij het kopen van een extra internetbundel kun je kiezen uit 100, 500, 1000, 20000 of 4000 MB.

Nummerbehoud bij overstappen

Bij Tele2 is het mogelijk om zowel met abonnement, prepaid als met sim only over te stappen met nummerbehoud. De enige voorwaarde is dat je oude abonnement of prepaid nog actief moet zijn. Nummerbehoud vanaf een lopend Tele2-abonnement is alleen mogelijk in de vorm van een contractverlenging. Het is geen probleem om over te stappen op een nieuw abonnement of een lagere bundel, als je abonnement binnen vier maanden afloopt.

Betalen per seconde

Tele2 biedt de mogelijkheid om een sim only te kiezen waarbij je per seconde betaalt. Al bel je maar twintig seconden, betaal je ook alleen voor die seconden, in plaats van een hele minuut. Kies er een databundel bij om te voorkomen dat je ongewenste kosten krijgt.

Scherpe prijzen

Tele2 staat bekend om zijn scherpe prijzen. Voor maar € 10,- per maand heb je al een sim only-abonnement. Tele2 richt zich met sim only vooral op de internetgebruikers, in ieder pakket zit namelijk 4G-internet inbegrepen. De bundels beginnen met 1 GB aan data. Vooral de databundels zijn bij Tele2 opvallend laag geprijsd.

Voordelig bereikbaar in het buitenland

Op reis wil je graag bereikbaar zijn. Vanaf nu hoef je niet meer bang te zijn voor torenhoge kosten, want voor een klein bedrag ben je tegenwoordig al bereikbaar binnen de EU. Gebeld worden is gratis, bellen naar je vrienden, familie of collega’s kan al voor maar € 0,06 cent per minuut. Ook internetten in Europa kan gemakkelijk met Tele2. Koop een Internet Buitenland Bundel om optimaal bereikbaar te zijn op jouw reisbestemming. Voor een tientje maak je al 30 dagen gebruik van 1000 MB internet in het buitenland.

Sluiten ×