Menu

T-Mobile

Tmobile 7a41bb687dd57c73efc92fabeaca8d0e5ada14e7

Soort

Contractduur

Abonnementsvorm


Heb je meerdere T-Mobile abonnementen en/of T-Mobile Thuis op jouw adres? Ontvang dan € 2,50 korting per maand. Heb je een Unlimited-abonnement dan ontvang je Klantvoordeel tot wel € 12,50.

Nu € 25,- aansluitkosten retour bij aanschaf van een nieuw sim only-abonnement. Lees hier meer

Kies je abonnement


Extra icon Kies je bundel

Alle databundels bevatten standaard onbeperkt sms


Mijn sim

T-Mobile Go 1 jaar
1 GB en Onbp min en Onbp sms € 18,50 p.m.

Maandbedrag € 18,50
Aansluitkosten € 25,–

Bestel
 • Usp ideal icon

  Betaal veilig en snel met iDEAL

 • Usp keepnumber icon

  Altijd gratis nummerbehoud

 • Usp delivery icon

  Op werkdagen voor 22:00 besteld,
  morgen in huis

Sim only van T-Mobile

Als onderdeel van Deutsche Telekom staat T-Mobile voor innovatie, scherpe tarieven en een goede bereikbaarheid over de hele wereld. Bij T-Mobile stel je gemakkelijk en snel je eigen sim only-abonnement samen. Bel je veel, maar sms je weinig? Pas je abonnement daar dan eenvoudig op aan. Ben je vooral actief op internet? Ook daar houdt T-Mobile rekening mee. Als keuzevrijheid bij jou voorop staat, is T-Mobile dus een bijzonder goede optie.

Met 3,7 miljoen klanten in Nederland, is T-Mobile één van de grootste telecombedrijven van Nederland. Ook voor een sim only-abonnement bij T-Mobile kun je bij Sim.nl perfect terecht. Voor een scherpe prijs heb je al een T-Mobile sim only die bij je past.

Voordelen sim only-abonnement T-Mobile

 • Stel zelf je gepersonaliseerde sim only-abonnement samen.
 • Gebruik het razendsnel 4G-internet, tot 14 Mbps.
 • Verhoog je bundel kosteloos bij T-Mobile.
 • Voorkom onverwachte kosten voor mobiel internet.

Stel Samen & Stel bij of Basis Sim

Bij T-Mobile heb je keuze uit twee soorten sim only’s: Stel Samen & Stel Bij en Basis Sim. Het voordeel van Stel Samen & Stel Bij is de mogelijkheid om te upgraden naar een abonnement met toestel tijdens je lopende sim only-contract. Daarnaast krijg je bij Stel Samen & Stel Bij maandelijks 120 belminuten in en naar de EU vanuit je bundel zonder extra kosten, krijg je tot 250 MB binnen de EU, heb je de mogelijkheid om maandelijks je internet- en belbundel omhoog of omlaag bij te stellen en maak je gebruik van het snelste 4G-internet tot 120 Mbps. Met een Basis Sim-abonnement hou je de kosten lager, maar maak je geen gebruik van deze extra mogelijkheden.

Meer delen met T-Mobile Samen

Met T-Mobile Samen profiteer je samen met je vriendengroep of familie van leuke voordelen. In een zelf gekozen groep van minimaal 2, en maximaal 6 personen kun je gratis onderling bellen binnen Nederland. Daarnaast krijgt ieder groepslid een zelf gekozen cadeau. Bijvoorbeeld 500 MB extra internet per maand, of €2,50 korting op de maandelijkse factuur. De enige voorwaarde is dat ieder lid uit de groep klant is bij T-Mobile.

Bellen in het buitenland

Ook als je op reis bent, wil je natuurlijk goed bereikbaar zijn. Bij de Stel Samen & Stel Bij-abonnementen van T-Mobile zitten er ook belminuten inbegrepen voor in het buitenland. Voor bellen, sms’en en internetten betaal je in de EU het nationale tarief met een toeslag van € 0,06 per belminuut, € 0,02 per sms en € 0,06 per MB. Goed om te weten is dat in 2017 alle providers binnen de EU de tarieven voor telefoongebruik naar nationaal tarief wijzigen. Dit betekent dat je vanaf dan in andere landen binnen de EU voor je sim only-abonnement hetzelfde betaalt als in Nederland.

Altijd Wereld Internet

Voor mensen die veel de wereld over reizen is Altijd Wereld Internet een ideale oplossing. Met deze bundel ben je altijd online bereikbaar tijdens je reis. Is je bundel op, dan stopt het internet bij T-Mobile automatisch. Je hoeft dus niet bang te zijn voor onverwachte kosten achteraf.

Je abonnement bijstellen

Blijk je na het samenstellen van je sim only-abonnement toch nog te weinig MB’s te hebben, of bel je meer dan gedacht? Niet getreurd, je sim only-abonnement bijstellen is zo gepiept.

T-Mobile Basis 4G

Met het Basis sim only-abonnement van T-Mobile kan je razendsnel internetten. Het stabiele 4G-internet heeft een maximale snelheid van 15 Mps en heeft een brede dekking door heel Nederland.

Altijd Extra Veilig Online

Met Altijd Extra Veilig Online van T-Mobile kun je zorgeloos internetten. Deze bundel beschermt je smartphone tegen onveilige websites of apps en waarschuwt op tijd tegen virussen. Belangrijk om rekening mee te houden, is dat je alleen beveiligd bent als je verbonden bent met het mobiele netwerk van T-Mobile. Op openbare WiFi-punten ben je met deze bundel niet beveiligd.

MB-verdeler 1 simkaart

Voor flexibel gebruik van je MB’s kies je voor de MB-verdeler van T-Mobile. Internetten op je tablet én smartphone kunnen hiermee vanuit dezelfde bundel. Je betaalt eenmalig € 14,99, zonder extra maandelijkse kosten. Vanaf dat moment heb je op al je apparaten toegang tot de internetbundel van je smartphone.

Sluiten ×