Menu

KPN

Kpn 2bd7c581c79809801117e5a2abf0bd26ca5ca044

Soort

Contractduur

Abonnementsvorm


Heb je meerdere mobiele KPN-producten? Profiteer dan van € 5,- korting (inbegrepen in maandprijs) en andere voordelen. Hoe meer je hebt, hoe meer je krijgt!

Kies je abonnement


Extra icon Kies je bundel

Alle databundels bevatten standaard 200 sms


Extra icon Kies je combinatievoordeel
Extra icon Kies je spotify premium

Mijn sim

KPN Basis 2 jaar
1 GB en 200 min en 200 sms € 20,– p.m.
Nog geen KPN-klant € 0,– p.m.

Maandbedrag € 20,–
Aansluitkosten € 25,–

Bestel
 • Usp ideal icon

  Betaal veilig en snel met iDEAL

 • Usp keepnumber icon

  Altijd gratis nummerbehoud

 • Usp delivery icon

  Op werkdagen voor 22:00 besteld,
  morgen in huis

Sim only van KPN

Een sim only-abonnement bij KPN is zo geregeld. Vergelijk makkelijk en snel de mogelijkheden van sim only bij KPN, om te zien welk soort abonnement het beste bij je past. Wil je tijdens je contractperiode van abonnement wisselen? Dat kan, ook als je naar een goedkoper abonnement wilt overstappen. Wil je zeker zijn dat je de juiste simkaart hebt voor je mobiel? Met de 3-in- 1 simkaart van KPN heb je een reguliere-, micro- en nanosimkaart in één. Altijd handig!

KPN is al zolang het bestaat toonaangevend en leidend binnen de Nederlandse telecommarkt. Het in 1886 opgerichte bedrijf is er op gericht kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen in Nederland. KPN wil technologie daarbij zo eenvoudig mogelijk maken.

Sim only: Budget, Basis, Vooral Internet of Zorgeloos

KPN heeft een ruim aanbod aan sim only-abonnementen. Zo is er voor ieder wat wils. De keuzemogelijkheden zijn KPN Budget, Basis, Vooral Internet en Zorgeloos. Kies voor KPN Budget als je je telefoon alleen gebruikt om te bellen en sms’en. Bij KPN Basis heb je de mogelijkheid om internetten te combineren met belminuten of sms’jes. Gebruik je je telefoon vooral om te Facebooken, gamen of filmpjes te kijken, dan is het sim only- abonnement KPN Vooral Internet geschikt voor jou. Voor de grootverbruikers van MB’s heeft KPN de optie Zorgeloos, uitbreidbaar met een voordelig Spotify-abonnement.

Voordelen sim only-abonnement KPN

 • Maak gebruik van standaard 4G bij alle sim only-abonnementen van KPN.
 • Blijf gewoon met je eigen nummer bellen.
 • Maak gebruik van KPN Compleet bij 2 of meer mobiele abonnementen op hetzelfde adres.

4G-internet van KPN

Bij alle sim only-abonnementen van KPN kan je razendsnel internetten op het nieuwe 4G-netwerk van KPN. Momenteel is KPN ook bezig met de uitrol van 4G+. Een nóg sneller mobiel netwerk, waarbij snelheden tot 225 Mbit/s gehaald kunnen worden. Dus hecht je veel waarde aan de snelheid van je internet? Dan is het zeker de moeite om een sim-only abonnement van KPN te overwegen.

KPN Compleet

Zijn er meerdere mobiele abonnementen of een internet abonnement van KPN actief op je huidige adres? Dan profiteer je samen van veel voordeel. Dit voordelenpakket noemt KPN ook wel ‘KPN Compleet’. De voordelen die KPN geeft, gelden ook voor de sim only-abonnementen. Met KPN Compleet maak je gebruik van de volgende voordelen: € 5,- korting per maand, gratis onderling bellen met je huisgenoten, dubbele hoeveelheid data en MB’s en/of thuis je MB’s delen.

€ 5,- extra korting per maand

Heb je één of meerdere mobiele abonnementen op hetzelfde adres? Dan krijg je € 5,- korting per maand op ieder mobiel KPN-abonnement dat staat ingeschreven op dit adres. Ook als je een mobiel abonnement combineert met een KPN Voor Thuis-abonnement, krijg je € 5,- korting op de maandelijkse factuur. Op jaarbasis scheelt dat toch weer € 60,-. Mooi meegenomen.

Gratis onderling bellen met huisgenoten

Heeft bijvoorbeeld je zusje, vader, partner of andere huisgenoot ook een abonnement bij KPN? Dan kan je onbeperkt gratis met elkaar bellen door heel Nederland. Iedereen op hetzelfde adres, in het bezit van een mobiel of vast nummer bij KPN, komt hiervoor in aanmerking.

Twee keer zoveel data en belminuten

Combineer je een mobiel abonnement met de producten van KPN voor thuis, dan worden je MB’s en belminuten gratis verdubbeld. De verdubbeling geldt voor alle abonnementen op hetzelfde adres, dus ook voor je sim only-abonnement van KPN.

Thuis je MB’s delen

Heb je weinig op internet gezeten, en daardoor MB’s over? En heeft iemand anders thuis juist een tekort? KPN denkt met je mee. Geef ze via de MijnKPN-app gemakkelijk aan een huisgenoot die ze goed kan gebruiken. MB’s delen kan met iedere KPN-gebruiker die op hetzelfde adres woont als jij.

Sluiten ×