Menu

hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe 57abb1a0ab8443aca36c7c7a521254368e102498

Soort

Contractduur

Abonnementsvorm


Tijdelijk geen aansluitkosten én tot 1000 MB/min/sms extra!

Ontvang tijdelijk tot 1000 MB/min/sms extra. Flexibel gebruik van je bundel op het snelle 4G-netwerk van Vodafone: internetten, bellen en sms’en uit één bundel.

Nu € 25,- aansluitkosten retour bij aanschaf van een nieuw sim only-abonnement. Lees hier meer

Kies je abonnement


Extra icon Kies je bundel

Minutes icon Kies je extra bel- of smsbundel

Mijn sim

hollandsnieuwe 2 jaar
500 MB of 500 min of 500 sms € 7,– p.m.
Geen extra belbundel € 0,– p.m.

Maandbedrag € 7,–
Aansluitkosten € 0,–

Bestel
 • Usp ideal icon

  Betaal veilig en snel met iDEAL

 • Usp keepnumber icon

  Altijd gratis nummerbehoud

 • Usp delivery icon

  Op werkdagen voor 22:00 besteld,
  morgen in huis

Sim only van hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is onderdeel van Vodafone en richt zich volledig op de verkoop van sim only-abonnementen. Voor een goedkope sim only ben je bij hollandsnieuwe dus aan het juiste adres. Het in 2011 opgerichte hollandsnieuwe is een dochteronderneming van Vodafone.

Hollandsnieuwe is er voor de consument die voordelig uit wil zijn met zijn sim only-abonnement. Ook als je graag de volledige vrijheid wil over hoe je je bundel gebruikt, is hollandsnieuwe een uitstekend optie. Vergelijk op Sim.nl in twee tellen de verschillende sim only-abonnement die hollandsnieuwe te bieden heeft.

Voordelen sim only-abonnement hollandsnieuwe

 • Profiteer van een laag buitenbundeltarief.
 • 1 MB is gelijk aan 1 minuut bellen of 1 sms.
 • Pas je sim only-abonnement gemakkelijk en kosteloos aan.
 • Voorkom onverwachte kosten door de waarschuwings-sms.

Alles uit één bundel

Bij hollandsnieuwe bepaal je zelf hoe je je tegoed uitgeeft: gebruik 1 MB, 1 belminuut of 1 sms uit dezelfde bundel. Zo gebruik je bijvoorbeeld 500 MB aan data met 200 belminuten en 100 sms’jes, terwijl een ander liever kiest voor een andere indeling, zoals 700 MB data met 100 belminuten, zonder sms’jes. Op deze manier voorkom je dat je aan het einde van de maand geen MB’s meer over hebt, terwijl je belminuten te kort komt.

Voordelig buiten je bundel

Het overkomt ons allemaal weleens: je gaat over je standaard abonnementskosten heen. Hollandsnieuwe biedt hier de oplossing voor, door de buitenbundelkosten laag te houden. Vooral als je een onregelmatig verbruik hebt, is dit een ideale oplossing. Het buitenbundeltarief bij hollandsnieuwe is vergeleken met andere providers opvallend laag.

Voorkom torenhoge rekeningen

Schrik nooit meer van je hoge telefoonrekeningen aan het einde van de maand. Bij hollandsnieuwe kun je niet zomaar buiten je bundel gaan. Als je tegoed bijna op is, krijg je automatisch een bericht. Het is dan je eigen keuze of je tegoed bij wilt kopen, of niet.

Abonnement bijstellen

Blijkt na een tijdje dat je toch meer verbruikt dan je van tevoren had ingeschat? Dan kan je bij hollandsnieuwe gemakkelijk je abonnement omhoog bijstellen. Ook als je je bundel omlaag wilt bijstellen is dit mogelijk.

Een 3-in-1 simkaart

Bij hollandsnieuwe krijg je standaard een 3-in-1 simkaart geleverd. Dit is een combinatie van een normale, micro- en nanosimkaart. Met deze simkaart heb je zekerheid dat de geleverde simkaart altijd in je toestel past. De simkaart voor jouw toestel druk je eenvoudig zelf uit de plastic kaart, waardoor je niet meer zelf je simkaart hoeft te knippen.

Nummerbehoud ### bij hollandsnieuwe

Bij hollandsnieuwe kan je je huidige telefoonnummer behouden, zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn. Nadat je je bestelling hebt afgerond, kan je nummerbehoud aanvragen bij hollandsnieuwe zelf. Je ontvangt en bevestigingsmail met daarin de instructies hoe je dit kunt regelen.

Contractduur

Bij hollandsnieuwe heb je keuze uit een contract van 1 of 2 jaar. Aan het einde van je contractperiode wordt je lopende sim only-abonnement automatisch per maand verlengd. Nadat de contractperiode is verstreken, is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Internetsnelheid hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe opereert op het netwerk van Vodafone en heeft een dekking door heel Nederland. De maximale downloadsnelheid van het internet van hollandsnieuwe, is verhoogd van 14,4 naar 25 Mbps.

Sluiten ×