Menu

Ben

Ben e4ee25aa7d4ff6d9f08213e8f3d3eea6d50d2738

Soort

Contractduur

Abonnementsvorm


Tijdelijk 2000 MB voor de prijs van 1000 MB!

Nu € 25,- aansluitkosten retour bij aanschaf van een nieuw sim only-abonnement. Lees hier meer

Kies je abonnement


Minutes icon Kies je bundel

Sms icon Kies je sms-bundel

Mijn sim

Ben Alleen bellen 2 jaar
250 min en 250 sms € 5,50 p.m.

Maandbedrag € 5,50
Aansluitkosten € 14,95

Bestel
 • Usp ideal icon

  Betaal veilig en snel met iDEAL

 • Usp keepnumber icon

  Altijd gratis nummerbehoud

 • Usp delivery icon

  Op werkdagen voor 22:00 besteld,
  morgen in huis

Sim only van Ben

Ben, een zelfstandig onderdeel van T-Mobile, is opgericht in 1999. Bij Ben kun je terecht voor een goedkoop sim only-abonnement. Ben staat bekend als een budgetaanbieder en is gespecialiseerd in sim only-abonnementen. Sluit je een sim only af bij deze provider, dan maak je automatisch gebruik van het betrouwbare netwerk van T-Mobile. Sinds 2010 verkoopt Ben ook losse toestellen.

Vergelijk op Sim.nl gemakkelijk en snel de verschillende sim only’s die Ben aanbiedt. Alle opties zijn te combineren met Ben Internetbundels of Ben sms-bundels. Met de Ben App is het mogelijk om je verbruik in te zien en gemakkelijk je bundel bij te stellen.

Voordelen sim only-abonnement Ben

 • Blijf continu op de hoogte van je verbruik door de Ik Ben App.
 • Voorkom onverwachte kosten met MB Pauze/MB Extra.
 • Betaal een lage prijs voor je sim only-abonnement.
 • Keuze uit een maandelijks opzegbare sim only.

Snelheid en dekking 4G-netwerk

Bij Ben maak je gebruik van het supersnelle en stabiele 4G-netwerk van T-Mobile. Dankzij de nieuwste technologieën, is de dekking zowel thuis als buiten aanzienlijk verbetert. Met 4G bij Ben heb je internet tot 75 Mbps. Wil je zeker zijn van de snelheid van je internet, zet dan de 4G-bundel van Ben aan. De bundel kan je maandelijks aan- en uitzetten via de Ik Ben App.

Ik Ben App

Blijkt je abonnement toch niet helemaal aan te sluiten op je verbruik? Bij Ben heb je de mogelijkheid om je sim only eenvoudig te wijzigen, middels de Ik Ben App. Zie je bijvoorbeeld dat je bijna door je sms’jes heen bent? Dan koop je in de app eenvoudig een extra sms-bundel.

MB Pauze en MB Extra

Je wilt natuurlijk geen onverwachte kosten voor je internet. MB Pauze biedt hiervoor de oplossing: zodra je internetbundel op is, zorgt Ben ervoor dat je die maand buiten WiFi om niet meer op het internet kunt. Bij de start van de nieuwe maand, kan je dan weer zorgeloos gebruikmaken van je internetbundel.### Wil je toch graag nog kunnen internetten terwijl je al je data hebt verbruikt? Dan koop je in de Ik Ben App eenvoudig een extra internetbundel bij, zo vaak als je wilt.###

Overstap met nummerbehoud

Binnen de laatste 60 dagen van je lopende contract kan je al een overstap met nummerbehoud aanvragen. Het nieuwe sim only-abonnement bij Ben gaat direct na de einddatum van het lopende abonnement in. Dubbele abonnementskosten worden hiermee voorkomen.###

Maandelijks opzegbare sim only

Het kan natuurlijk voorkomen dat je telefoon het tóch sneller begeeft dan je had verwacht. Een maandelijks opzegbaar sim only-abonnement bij Ben biedt hiervoor een uitkomst. Wil je liever nóg minder per maand betalen voor je sim only-abonnement? Kies dan voor een abonnement van 24 maanden.

Ben in het buitenland

Bij Ben kan je geen buitenlandbundels aanschaffen. Dit betekent dus dat je goed op je verbruik moet letten als je in het buitenland bent. Met een Ben-abonnement betaal je in het buitenland het nationale tarief, met een toeslag per MB, sms of minuut. In 2017 is het de bedoeling dat alle providers binnen de EU kosten voor telefoongebruik wijzigen naar het nationale tarief, zonder dat daar een extra toeslag voor in rekening wordt gebracht. Vanaf dan ga je dus in andere landen binnen de EU hetzelfde tarief betalen als in Nederland.

Sluiten ×